De algemene tandheelkunde

De praktijk van de algemene tandheelkunde omvat een verbazingwekkende reeks van diensten en procedures, allemaal met een gezamenlijk doel: om u te helpen uw natuurlijke tanden zo lang mogelijk te behouden, het zorgdragen voor uw mondgezondheid alsmede u er goed uit te laten zien en voelen gedurende uw gehele leven.

 

 

Mondgezondheid is een essentieel onderdeel van de algemene gezondheid. In feite heeft medisch onderzoek verbanden aangetoond tussen gewone mondinfecties en ernstige algemene gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten. Het is daarom van het grootste belang om de gezondheid van uw tanden, tandvlees en andere orale weefsels te behouden.

 

Dit zou in de kindertijd moeten beginnen, zodat gezondheidsbevorderende gewoonten zich vroeg kunnen ontwikkelen. Zelfs peuters kunnen profiteren van een reis naar de tandartspraktijk om te worden onderzocht op vroege tekenen van tandbederf en om te wennen aan de plaats waar veel belangrijke preventieve diensten zullen worden uitgevoerd gedurende de kinderjaren en daarna. Elke fase van het leven brengt specifieke mondgezondheidsproblemen met zich mee, en uw tandarts is getraind om ze allemaal aan te pakken.

  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitgebreid advies
  • Ruim 30 jaar ervaring
Image Title
Algemene Mondzorg
Image Title
Vrijblijvende Intakes
Image Title
Persoonlijke Aandacht

Maak nu een afspraak

03 232 26 02

Bij de Kunstgebit Specialist werken we altijd vanuit een persoonlijk, speciaal voor uw gebit opgesteld behandelplan.

Diagnoses

Persoonlijk behandelplan. Zo’n plan stellen we samen met u op. Niets is immers zo persoonlijk als een gebit. We starten daarom pas de behandeling nadat we de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u hebben opgesteld en besproken.

Bij dit plan krijgt u uiteraard ook een begroting. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Indien gewenst adviseren we u zelfs wat wel en niet wordt vergoed door uw verzekering en welke verzekering het beste bij u past. Mochten er financiële belemmeringen zijn, dan kunnen we in overleg ervoor kiezen om de behandeling stapsgewijs uit te voeren. Samen met u kijken we dan hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen

Behandelingen

Reguliere Controle – €0,00

Onderzoeken

Preventie – €0,00

Procedures

_

_

_

_

_

_

_

_

Hoofdbehandelaar

Projects-11
Tandarts Implantoloog
Drs. Ulrike Blankenstein

Openingstijden

Gratis consult

client-1
client-2
client-3
client-4